Reginald Koé

Reginald werd in 1942 in Amsterdam geboren. In 1992 kwamen hij en zijn vrouw Sonja Muller in de provincie Drenthe wonen.
Hij volgde een grafische opleiding in begin 60er jaren van de vorige eeuw in Amsterdam. Tijdens die opleiding werden regelmatig verschillende musea bezocht, waar toen veel vernieuwende kunst was te zien. Zijn liefde voor kunst werd erdoor aangewakkerd.

Schilderen en tekenen deed hij vanaf zijn prilste jeugd.
Gedurende z’n werkzaam leven volgde hij diverse cursussen, o.a. tekenen en schilderen bij het bekende Leidse schildergenootschap ''Ars Natura''. Begonnen als een enthousiaste amateurschilder, schildert hij al weer meer dan 15 jaar bijna dagelijks. Zijn voorkeur gaat uit naar het werken met olieverf, maar ook pastelkrijt en andere materialen worden af en toe gebruikt.
Hij volgde verschillende schilderopleidingen bij binnen- en buitenlandse kunstenaars.
De afgelopen jaren exposeerde hij regelmatig: bijvoorbeeld bij bibliotheek IJmuiden (nl), Zandvoorts Museum (2015), Adaf Amsterdam (2013, en 2015), Riaf Rotterdam 2016, Hilton's Brussel, Straatsburg, Dusseldorf, Parijs. Galerie Sandpeck Wenen (2016), Galerie Kunsteiner in Mödling (AT) (2017), Galerie Huis ter Heide (Dr). Kunstbeursen in Bergen, Ootmarsum en Almere.
Naast het schilderen van (wildlife) dieren, is Reginald de laatste jaren vaak bezig met het schilderen van zeegezichten overal waar mogelijk.
Meer informatie op redzji.exto.nl

Expo locatie is te bereiken door in de navigatie huisnr 204 in te voeren. Daar begint het grindpad naar het bos verderop en daar ligt nr 208. Voor aan de weg (de Riegshoogtendijk) staat een groot bord van Studio Redzji (is de expo locatie) die wijst met een pijl naar het bos.

Expositie locatie

Riegshoogtendijk 208, 7913 TD, Hollandscheveld

Contact

0528-361144 of 06-19626398
info@studio-redzji.nl
Website